A természet ébredése

2017. május 21., 13:43 szerző: Tóth B. Zsuzsa
komment
SÜMEG A Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház Ébredő természet című fotópályázatára beérkezett képekből nyílt kiállítás az emlékházban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Közel 80 tavaszi fotóval nevezett 16 alkotó. A képek közül 31 került ki a falakra, de az összes fotó megtekinthető digitálisan is az emlékház időszaki kiállítótermében. A kiállításmegnyitó és díjátadón, a Gesztenyevirág fesztivál keretében Oszkai Réka, az emlékház szakmai vezetője köszöntője után Végh László, Sümeg város polgármestere nyitotta meg a tárlatot.

A Szegedy Róza Nőikar tavaszi, madárcsicsergéssel egybekötött koncertjét a díjak átadása követte. Minden alkotónak személyre szabott emléklappal, a helyezetteknek ajándékcsomaggal is kedveskedtek a szervezők. A zsűri szakmai szempontok alapján választotta ki a leginkább tetsző képeket. Az első helyezett Borsné Katalin madaras fotója lett, Ez már tavasz címmel. A második helyezett Kulcsár Géza Ébredés a Szűcs Pálné völgyében fotójával, harmadik helyezett Samu Zoltán Tamás Kökörcsin című képe. A különdíjat Szász Ildikó fotója kapta.

A kiállítás június végéig megtekinthető a Kisfaludy Sándor Emlékházban.

Tóth B. Zsuzsa

2017. május 21., 13:43 szerző: Tóth B. Zsuzsa

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...