Sümeg

2011.02.23. 13:55

Országos döntőben a showtáncosok

Sümeg - A 100 legjobb csapat közé került a Csillag születik televíziós vetélkedőn Oláh Tamás haladó showtánc csoportja.

Tisler Anna

A sümegi lányok a sikert A kard című táncszínházi darabbal érték el. Oláh Tamástól, a csoport vezetőjétől megtudtuk, hogy három éve foglalkozik a táncosokkal.

- Úgy indultunk az első válogatásra, hogy bármi is lesz az eredmény, nem keseredünk el, megmérettetjük magunkat, megnézzük, hogyan zajlik egy ilyen program - tette hozzá Oláh Tamás. - Azon a napon, amikor felléptünk, mi már az 1800-as sorszámot kaptuk. A többi benevezettől tudtuk meg, hogy napok óta készítik a felvételeket, közel tízezer jelentkezőből kell a zsűrinek választania. A szervezők semmit sem mondtak, csupán annyit, ha bekerültünk, január végéig telefonálnak.

A telefon csak nem csengett. Aztán egyszer, amikor már mindannyian lemondtak a továbbjutásról, hívták a csatornától Oláh Tamást. Hatalmas volt az öröm. Azóta Dömötör Mónika, Dömötör Tímea, Fehér Barbara, Borbás Krisztina, Sándor Zsuzsanna, Varga Noémi, Gergely Piroska, Jánosi Viktória, Mustos Dóra, Réfi Koletta, Varga Flóra, Virtlik Vivien, Varga Diána és Iker Bianka hetente kétszer gyakorol. A következő válogató, ahonnan negyvenen juthatnak tovább, március harmadikán lesz Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!