Sportvilág

2015.06.24. 17:49

Veszprémi ötödik helyezés Bakuban

Baku - A Balaton Úszó Klub fiatalja ötödik helyen végzett 1500 méter gyorson szerdán az Európa Játékokon. Vívóinknak nem sikerült kiemelkedőt teljesíteniük, úszásban viszont érmet szereztünk.

Horváth Gábor

A veszprémi Rasovszky Kristóf 1500 m gyorson 15:28.13-es idővel az ötödik helyen végzett az azerbajdzsáni fővárosban zajló Európa Játékokon. Az úszok szerdán egy érmet is szállítottak, Bonecz Boglárka 200 m pillangón harmadik helyen zárt.

A tapolcai Hanczvikkel Márk a legjobb 32-ig jutott
Fotó: archív

Vívóinknak nem sikerült kiemelkedő eredményt elérniük. A tapolcai központú Sz-L Bau Balaton Vívóklub párbajtőrözői, Hanczvikkel Márk és File Mátyás egyaránt továbbjutott selejtezőcsoportjából, azonban a legjobb 32 között kiestek a küzdelemből. File egy tussal maradt alul a dán Frederik von der Ostennel szemben, Hancvikkel pedig 12:15 arányban maradt alul a francia Ronan Gustin-al szemben. A legtovább Berta Dániel jutott, aki nyolcaddöntőt vívott.

Harcsa Zoltán ökölvívó egyhangú pontozással győzött, s ezzel biztosan érmes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!