Sportvilág

2015.03.29. 09:27

Petárdával dobták fejbe az orosz kapust (videó)

A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében az E csoportban az oroszok Montenegróban vendégeskedtek.

B. Virág Rita

A találkozó viszont már az első percben félbe szakadt, mert a vendégek kapusát Igor Akinfejev kapust fejbe dobták egy petárdával. A hálóőrt agyrázkódás gyanújával kórházba szállították. Utóbb kiderült, szerencsére nem szenvedett maradandó sérülést.

A csapatok 25 perces kényszerszünet után a folytatás mellett döntöttek, ám a meccs a 67. percben végleg félbe szakadt, újabb nézőtéri rendbontás miatt. Ekkor a montenegrói kaput őrző Polekszics kapus, aki egyébként a Pécsi MFC játékosa, megfogta Rman Sikorov büntetőjét. A szurkolók ezt azzal ünnepelték meg, hogy székeket dobáltak be és a vendégek játékosait is célba vették. A játékvezető ekkor döntött arról, többek között Michel Platini UEFA elnökkel is egyeztetve, hogy felfüggeszti a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!