Sportvilág

2015.06.22. 18:55

Nem szereztek érmet a magyarok az I. Európa Játékok tizedik versenynapján

Baku - Nem szereztek érmet a magyar sportolók az I. Európa Játékok tizedik versenynapján. A tollaslabdázók jól szerepeltek.

B. Virág Rita

Ökölvívásban a férfiak 49 kilogrammos negyeddöntőjében Ungvári István Bator Szagulajevvel mérkőzött, az ökölcsatában azonban a magyar fiú egyhangú pontozásos vereséget szenvedett orosz riválisától.

Zwickl-Veres Kata az I. Európa Játékok 10 méteres vegyes puska csapat elődöntőjében az azerbajdzsáni Bakuban
MTI Fotó: MOB / Szalmás Péter

A sportlövők programjában a vegyes párosok álltak lőállásba. A légpisztolyosok 10 méteres selejtezőjében a Jambrik István -Nemes Adrienn alkotta kettős 466 kört teljesített, eredményük a 15. helyre volt elég, ez azonban továbbjutást nem eredményezett. A légpuskások 10 méteres számának selejtezőjében Péni István és Zwickl-Veres Kata 518,3 körrel a hatodik helyen jutott tovább, majd az elődöntőben 163,1 körös teljesítménnyel a negyedik helyen végeztek, ami azonban kevés volt a helyosztókra, így számukra is befejeződött a verseny.

Tollaslabdázóink egyéniben sajnos nem tudtak továbbjutni, ám, vegyespárosunk, Krausz Gergely és Sárosi Laura fölényesen nyert görög riválisa ellen, így kedden tovább folytathatják a küzdelmeket egy francia páros ellen.

Kedden a tollaslabdázókon kívül az úszókért és a vívókért is szoríthatunk. Az éremkollekció nem változott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!