Sport

2016.12.28. 15:28

Vranjest is szóba került a Telekomnál?

Veszprém - Több, kézilabdával is foglalkozó szakportál is tudni véli, hogy akár már a jövő év elején új edzője lehet a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttesének.

B. Virág Rita

A keddi Melsungen-Flensburg Bundesliga találkozót követően Ljubomir Vranjes, utóbbi csapat vezetőedzője újságírói kérdésre elismerte, valóban megkereste a Telekom Veszprém alakulata.

A korábbi svéd irányító klasszisnak eredetileg 2020-ig van érvényes szerződése a Flensburggal, és ahogy azt Dierk Schmäschke klubvezető kihangsúlyozta, a Telekom még nem vette fel a kapcsolatot a német egyesülettel.

Egy másik szakportál pedig arról cikkezett, hogy Vranjes nemcsak a Veszprém, hanem a magyar férfi kézilabda válogatott élére is érkezne.

Kálomista Gábor, a Telekom Veszprém társelnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, aki ezt híreszteli, annak semmi más célja nincs, mint a magyar válogatott világbajnoki felkészülését gyengíteni.

- Klubunk több kitűnő szakemberrel is tárgyal, ugyanakkor van edzője, akit Javier Sabaténak hívnak, miként a válogatott szövetségi kapitányát is - fogalmazott Kálomista Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!