Sport

2017.09.04. 07:23

Volt válogatott focista is játszott a Füredben

Veszprém - Három nagyarányú győzelem is született az MTD Hungária labdarúgó megye I negyedik fordulójában. Ezúttal is szemezgettünk a legjobb teljesítmények közül.

Horváth Gábor

A játéknap rangadóján az úrkútiak két vállra fektették (2-0) a három győzelemmel rajtoló Sümegi VSE-ét, mi a hazaiak két gólszerzőjét, Haman Sadjót és Korpos Tibort válogattuk be a forduló csapatába.

A várpalotaiak "elgázolták" az újonc Peremarton SC Berhidát, a 6-1-el végződő mérkőzésen Kustán Tamás duplázott, mellette Csapó Gábort emeltük ki. Magabiztosan nyert a Kristály is, az ajkaiak 4-1 arányban bizonyultak jobbnak a Magyarpolánynál. Szedlacsek Balázs továbbra is remek formában futballozik, az ezúttal kétszer betaláló csatár már tíz találatnál jár ebben a szezonban.

A Zirc-Dudar 0-1-ről nyert, ráadásul idegenben, a Fűzfői AK otthonában. A mérkőzés 1-4-es eredményt hozott, a vendégektől az egyenlítő találatot jegyző Takács Dávid került csapatunkba.

Idegenben rendezett gólparádét a Tihanyi FC, a Péti MTE otthonában 7:0-ra nyerő együttesben Keszei Benjamin és Pass Balázs egyaránt duplázott.

A Devecser Ugodon tudott fordítani és három pontot szerezni (1-2), jelentős részben azért, mert Csepregi András remek napot fogott ki a kapuban. A győztes gólt Csicsics Richárd szerezte.

Nyolcszor mattolta ellenfelét a Balatonfüredi FC, amely továbbra is hibátlanul menetel ebben az idényben. A Csetényben sikert arató csapatban kezdőként kapott szerepet a korábbi válogatott Sowunmi Thomas, de nem őt, hanem a szintén exajkai és szintén volt NB I-es, az ezúttal kétszer is eredményes Lattenstein Norbertet emeltük ki.

A Zirc-Dudar idegenben győzte le a balatonfűzfőieket

Fotó: Balogh Ákos

 

A 4. forduló Napló-csapata:

Kapus:

Csepregi András (Devecser)

 

Hátvédek

Csicsics Richárd (Devecser)

Takács Dávid (Zirc-Dudar)

Lattenstein Norbert (Balatonfüredi FC)

Csapó Gábor (Várpalota)

 

 

Középpályások:

Haman Sadjo (Úrkút SK)

Kustán Tamás (Várpalota)

Keszei Benjamin (Tihany)

Pass Balázs (Tihany)

 

Csatárok

Korpos Tibor (Úrkút SK)

Szedlacsek Balázs (Kristály)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!