Sport

2017.04.29. 17:35

VLS: Emberelőnyben sem rúgtak gólt

Csorna – Hiába játszhatott egy félidőn keresztül emberelőnyben a VLS Veszprém, egyszerűen képtelen volt az ellenfél kapujáig eljutni. Sajnos az újabb fiaskóval egyre nehezebb helyzetbe kerül a bakonyi alakulat az NB III-as bennmaradást illetően.

B. Virág Rita

Csorna-VLS Veszprém

1:0 (0:0)

Csorna. Jv.: Tamási P. Csornai SE: Sánta - Czanik, Kerékgyártó, Weitner (Fehér), Csikós, Serfőző (Simon), Füredi (Litresics), Nagy Sz., Kelemen, Zámbó, Szabó B. Edző: Bognár Zsolt.

Vls Veszprém: Hársfalvi - Büki (Szabó P.), Márkus, Bognár, Gulyás, Szabó L. (Sárossy), Kocsis, Gunther, Felber, Kókány, Krebsz. Edző: Orbán Tamás.

Gólszerző: Szabó B. (78.)

Kiállítva: Csikós (45., Csorna).

Tapogatódzó játékkal indult a találkozó és ezen a folytatásban sem változtattak a csapatok. Főleg mezőnyben folyt a játék, a Csorna valamivel többet birtokolta a játékszert, ám a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A játékrész hajrájában Bognár kapott remek kiugratást, azonban a kapura törő veszprémi játékost Szabó B. beérte, és utolsó emberként lerántotta. A szabálytalanságért a játékvezető piroslapot mutatott fel neki.

A második felvonásban hiába játszott emberelőnyben a VLS, képtelen volt eljutni a házigazda kapujáig. A 77. percben aztán Szabó Levente a tizenhatoson belül belerúgott a csornai Szabó B.-be, aki rutinosan azonnal hanyatt esett. A megítélt tizenegyest a sértett végezte el, 1:0.

Ezt követően továbbra is fölényben játszott a Veszprém, de a kaput nem veszélyeztette.

Meddő fölényben focizott a VLS Veszprém, amely az újabb vereséggel hat pont hátrányban van a bennmaradást jelentő helyezéstől.

Orbán Tamás: - Ha holnap délig játszottunk volna, akkor sem rúgtunk volna gólt. Sajnos egy-két ember nem érzi át, milyen kiélezett, fontos szituációban vagyunk most.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!