Sport

2017.02.16. 18:08

Visszatérnek Pápára

Pápa - Tizenöt év után ad otthont ismét bokszgálának a település, s a szombati eseményen megyei érdekeltségű meccsek is lesznek.

Horváth Gábor

Szombat este a Pápán rendez ökölvívó gálát a Felix Promotion, a város legutóbb 2002-ben adott otthont hasonló eseménynek.

A helyszín a Petőfi Sándor Gimnázium aulája lesz. A héten beszámoltunk róla, a kötelek közé lép a veszprémi származású Törteli Balázs, a váltósúly magyar bajnoka szerb ellenféllel száll harcba. A jelenleg Székesfehérváron élő sportoló lapunknak elmondta: fokozatosan szeretne előrehaladni és még idén megcélozná a nemzetközi szintet. Ott lesz a ringben Darmos József, aki hónapok óta Balatonalmádiban él és Balatonfűzfőn edz. Az amatőrök között nyolcszoros magyar bajnok és kétszeres Eb-bronzérmes cirkálósúlyú öklöző vetélytársa Detre Gábor lesz.

Az utóbbi időben remek formában bunyózó Törteli Balázs elszántan várja az újabb csatát
Fotó: Tóth Márk Ferenc

Darmos pályafutásáról nemrég írtunk, mindenképpen érdekes, hogyan folytatja profi karrierjét a korábban egyszer már visszavonuló, de rendkívül elszánt, 32 esztendős bokszoló.

A gálán mellettük szerepet kap a WBO cirkálósúly nemzetközi bajnoka, Szellő Imre (ellenfele az amerikai Wilson lesz), Harcsa Norbert (ő Kovács Ákos ellen küzd majd), valamint Egedi Renátó, Kis Máté, Kispál Zoltán, Laki Róbert, és a helyi Németh Sándor, aki ez alkalommal debütál.

A program 18.30-kor kezdődik, az eseményről az M4 Sport csatorna közvetít.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!