Sport

2016.06.28. 18:20

VFC USE: remekül helytálltak

Veszprém - Először szerepeltek nemzetközi tornán a Veszprém FC USE 2007-es születésű ifjú futballistái, akik egy színvonalas, népes tornán léptek pályára a közelmúltban.

Horváth Gábor

A VFC USE U-9-es együttese Székelyudvarhelyre utazott, az erdélyi településen tizedik alkalommal rendezték meg a Székelyudvarhelyért Ifjúsági Labdarúgótornát, amely idén 69 utánpótláscsapatot vonultatott fel különböző korosztályokban.

A 2007-es születésű futballistákból álló bakonyi csapat először vett részt nemzetközi eseményen, ráadásul ez alkalommal nagyobb pályán, 6 + 1-es felállásban kellett helytállniuk a veszprémi focistapalántáknak. Nekik ez még szokatlan volt, mindezek mellett a VFC USE remekül helytállt, felvette a versenyt a 11 csapatos mezőnyben.

Veszprémi focisták Székelyudvarhelyen. A fiatalok remekül érezték magukat az eseményen (Fotó: VFC USE)

A Varga Tünde edző irányította veszprémiek kiütéses sikerekkel kezdtek, később pedig szoros csatákban maradtak alul, s végül hatodikak lettek.

Eredményeik: Marosvásárhely-Veszprém FC USE 0:8, Veszprém-Junior Brassó 5:0, Székelyudvarhely-Veszprém 4:2, Kézdivásárhely-Veszprém 5:3, Reghin-Veszprém 5:2.

A veszprémi csapat tagjai, kapusok: Rappali Zsombor, Csomai Regő. Mezőnyjátékosok: Beke Barnabás, Bognár Martin, Décsy Ádám, Vér Dávid, Farkas Martin, Farkasdy Botond, Furda Botond, Simon Milán, Garai Zétény, Ihász Olivér,Fülöp Nándor, Kész Gergő. Edző: Varga Tünde.

Címkék#VFC USE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!