Sport

2017.01.17. 17:35

Veszprémi apróságok focisikere

Pápa - A 2010. január 1-je után születettek számára rendezett labdarúgótornát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

Haraszti Gábor

A téli teremszezon kezdetén a városi sportcsarnokban kilenc U-7-es csapat három hármas csoportban, körmérkőzésekkel döntötte el a csoportrangsort, majd az első helyezettek a hármas döntőben mérték össze tudásukat.

A házigazdák három együttessel vágtak neki a tornának, mellettük Veszprém, Ajka, Gyirmót, az Üstökös FC, Mosonmagyaróvár, valamint a Győri ETO fogadta el a klub meghívását. Két kispályán párhuzamosan folytak a meccsek, a három csoportból a PELC II., a Veszprém és az MTE emelkedett ki.

A fotón a veszprémiek győztes csapatának tagjai edzőjükkel, Kelemen Miklóssal. Jobbról az első a gólkirály Finta Bulcsú Fotó: Haraszti Gábor

A legjobb három között a PELC 6:0-ra múlta felül Mosonmagyaróvárt, amelyet a Veszprém is két vállra fektetett. A Pápa-Veszprém csatában a vendégek3:2-re nyertek, így ők szerezték meg a tornyagyőzelmet a Pápa II előtt.

A különdíjak sem maradtak el, a legjobb játékosnak Pődör Kristófot (PELC II.) választották, a gólkirály 10 találattal Finta Bulcsú (Veszprém) lett, a legjobb hazai játékosnak Micskó Bencét (PELC I.) látták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!