Sport

2017.03.27. 12:24

Bántalmazták a bírót Sümegprágán

Sümegprága, Veszprém - A vendégcsapat kiállított játékosa a mérkőzés után vett elégtételt a játékvezetőn sérelméért. Hosszú ideje nem történt ilyen súlyos eset.

Horváth Gábor

Hosszú évek óta nem történt olyan súlyos játékvezetői bántalmazás Veszprém megyében, mint vasárnap Sümegprágán. Az MTD Hungária megye III-as labdarúgóbajnokság közép csoportjában a sümegprágaiak a Zalahalápot fogadták.

A mérkőzés 70. percében Dancs Csaba játékvezető piros lapot mutatott fel a vendégektől Rosta Péternek. Úgy tudjuk, a futballista már a pályán neki akart menni a bírónak, de lefogták és lekísérték a játéktérről.

A 2:1-re végződött találkozót követően azonban Rosta nekitámadt a játékvezetőnek, akit az öltözőbe belépve ütött meg és rúgott hasba. Információink szerint a sértett rendőrségi feljelentést tett.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága kedden tárgyalja az ügyet.

Javítás: az esetnél nem Dancs Csabát bántalmazták, a hivatalos játékvezető a meccs elején megsérült, az őt helyettesítő asszisztens, Bakos Ferenc volt a sértett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!