Sport

2017.03.20. 08:07

Megyei I: ők voltak a játéknap legjobbjai

Veszprém - Összeállt a labdarúgó megye I 19. fordulójának válogatottja, és összefoglaló videón mutatjuk azt a gólesőt, amelyet a Füred rendezett Zircen.

Horváth Gábor

Az MTD Hungária megye I-ben a 19. fordulót rendezték, a játéknapon a Perutz FC és a Balatonfüredi FC is alaposan elengedte a gyeplőt. A pápaiak és a fürediek egyaránt kiütéssel győztek, ráadásul mindkettő jó csapat vendégeként. Ha ez így folytatódik, annak "bajnoki döntő" (április 29.: Balatonfüredi FC-Pápai Perutz FC) lesz a vége.

Na, de visszatérve az előző hétvégére, az éllovas BFC 7:0-ra nyert annak a Zirc-Dudarnak az otthonában, amely tavasszal most kapott ki először. A vendégektől a triplázó Sergő Mártont és a kétszer eredményes Lattenstein Norbertet emeltük ki.

A FAK-Balatonalmádi SE rangadó meglepetésre nem volt szoros, a hazaiaktól ketten is bekerültek a forduló legjobbjai közé Fotó: Balogh Ákos

A füredieket egy pont hátránnyal követő Perutz FC a Devecsert tömte ki (0:9) alaposan, a pápai együttesből Szép Norbertnek postáztunk virtuális válogatott meghívót. Az újonc tihanyiak hazai környezetben továbbra is szárnyalnak. Ezúttal a Csetényt győzte le közönségszórakoztató módon az ezzel már dobogós alakulat, a 6:3-ra végződő meccsen Nemes Ádám kétszer is a kapuba talált.

A forduló válogatottja ezen a héten két balatonfűzfői belső védővel áll fel, Szalai László és Balatoni Sándor egyaránt remek munkát végzett a Balatonalmádi SE ellen - kissé váratlanul - simán megnyert (3:0) szomszédvári rangadón.

A Gyulafirátót SE és az Úrkút SK nem bírt egymással (0:0), a vendégek kapusa, Kádár Balázs óriási védéseket mutatott be, a hazaiaktól Balta Gergelyt emeltük ki.

A Péti MTE hatalmasat csatázott az Ugod SE otthonában rendezett alsóházi derbin. A hazaiaknál is sok volt a jó teljesítmény, de a három pont a vendégeké lett (1:2), a győztes együttesből Bálint Richárd került be eheti csapatunkba.

Az Ajka Kristály hátrányból fordítva, Hauser Tibor duplájával fektette két vállra idegenben (1:2) az Öskü alakulatát.

A Várpalotai BSK hazai pályán gyűjtötte be a pontokat, a Magyarpolány elleni 2:0-ás sikerből Józan Péter a jó teljeítmény mellett góllal is kivette a részét.

A 19. forduló Napló-válogatottja

Kapus

Kádár Balázs (Úrkút SK)

Hátvédek

Bálint Richárd (Péti MTE)

Szalai László (Fűzfői AK)

Balatoni Sándor (Fűzfői AK)

Józan Péter (VBSK)

Középpályások

Balta Gergely (Gyulafirátót)

Nemes Ádám (Tihanyi FC)

Lattenstein Norbert (B.-füred)

Szép Dániel (Perutz FC)

Csatárok

Sergő Márton (B.-füred)

Hauser Tibor (Kristály)

És íme a zirci góleső balatonfüredi módra:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!