Sport

2015.08.24. 15:56

Vegyes páros győzött lábteniszben

Ajka – Ha augusztus 20., akkor lábtenisz! Legalábbis Ajkán, ahol nyolcadik alkalommal rendezték meg az ünnepnapi bajnokságot. Hölgysiker, címvédés, több díjazott.

Horváth Gábor

Tizenhat páros nevezett az idei Augusztus 20. Kupa lábtenisz bajnokságra. A helyiek mellett veszprémi, szegedi, zalaegerszegi, fonyódi és budapesti induló is akadt.Ahogyan izgalom is, meglepetés viszont nem. A tavalyi győztes, szoros küzdelemben, ezúttal is elhódította a vándorkupát. Egy vegyespáros, a Lepsényi Boglárka-Sipos Árpád duó bizonyult a legjobbnak, de ez csak azok számára meglepő, akik nem ismerik a győztes csapat hölgy tagjának lábtenisz múltját és eredményeit. A második helyen Blazsovits Zsolt és Dörnyei Gábor végzett, a harmadik pedig az ajkai Peidl Péter-Varga Szabolcs kettős lett.



Lepsényi Boglárka és Sipos Árpád idén is győzött
Fotó: Györkös József

Az apa-fiú küzdelmet követően idősebb és ifjabb Czintula Tibor ünnepelhetett. Utóbbi volt a torna legfiatalabb játékosa. A leglelkesebb indulót is díjazták, Oláh Máté vehette át az elismerést. A vígaszágon ajkai siker született, Ódor Ákos és Kovács Gábor nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!