Sport

2015.09.02. 10:17

Új edzőt keres a röplabda csapat

Elköszöntek az eddigi vezetőedzőtől Markó Gábortól, de még nem tudni, ki irányítja majd a szakmai munkát a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttesnél.

B. Virág Rita

Az NB I-es férfi röplabda bajnokság szeptember 20-án rajtol, ahol a Sümeg a Debrecennel találkozik. Már javában tart a felkészülés a Veszprém megyei alakulatnál, egyelőre Kaposi Tamás tartja a tréningeket. Úgy tudjuk, a klub tárgyalásban áll egy szakemberrel, ám amíg nem születik megállapodás, addig nem hozzák nyilvánosságra a kilétét.

Ha az edzővel még nem is, ám két játékossal már sikerült megegyeznie az egyletnek. Sümegen folytatja pályafutását az orosz Kotim Vlagyik 202 centiméteres center. A 22 éves fiatalember nagyszülei kárpátaljai magyarok, jelenleg náluk él Tapolcán. Komoly erősítést jelent még a hazatérő Blázsovits Péter is, aki Kazincbarcikáról tér vissza.

A hétvégén sorrendben harmadik alkalommal rendezi meg a klub a Botos Ferenc emléktornát, négy csapat részvételével. A házigazdákon kívül a horvát Nedeslice, a világbajnoki ezüstérmes szenior válogatott, valamint a Székesfehérvár küzd majd a helyezésekért. A tornán megemlékeznek Botos Ferencről, Horváth Csabáról és Simonyai Jánosról is.

Jövő héten két felkészülési tornán szerepel majd a Sümeg, aztán rajtol a bajnoki pontvadászat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!