Ugyanaz lesz a BKSE ellenfele, mint a bajnokságban

2015. november 30., 16:18 szerző: Horváth Gábor fotós: Penovác Károly
komment
Balatonfüred - A Magyar Kupában lép kedden (hazai) pályára a Balatonfüredi KSE kézilabdacsapata. Érdekesség, a múlt szombati ellenfél lesz a vendég.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Legutóbbi bajnoki ellenfelével találkozik kedden a kézilabda Magyar Kupában a Balatonfüredi KSE, s a szombaton lejátszott találkozó jól mutatja, hogy nem lesz könnyű dolga a továbbjutással a Csoknyai-csapatnak.

A BKSE a hétvégén 24:23 arányban győzött a Komló otthonában, úgy, hogy végig vezette és irányította a mérkőzést. Igen ám, de jött a hajrá, amelyet a fanatikus közönség által űzött hazaiak igencsak megnyomtak, s ennek kis híján füredi pontvesztés lett a vége. Ezúttal a Balaton-partiak lesznek hazai pályán, ezzel együtt a légiósoktól hemzsegő Komló komoly vetélytárs. A Baranya megyeiek ezt a bajnokságban bizonyították, a Füredtől elszenvedett vereséget megelőzően négy meccset nyertek zsinórban és összesen öt találkozón maradtak veretlenek.A kupa előző, harmadik körében a szintén NB I-es PLER-Budapest csapatát búcsúztatták a komlóiak.

A Balatonfüredi KSE akkor a másodosztályú Ferencvárost ejtette ki, s most is jó esélye van a továbbjutásra. Ehhez persze 60 perces odafigyelésre lesz szüksége.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Horváth Gábor

2015. november 30., 16:18 szerző: Horváth Gábor fotós: Penovác Károly

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...