Sport

2015.11.30. 15:15

Ugyanaz lesz a BKSE ellenfele, mint a bajnokságban

Balatonfüred - A Magyar Kupában lép kedden (hazai) pályára a Balatonfüredi KSE kézilabdacsapata. Érdekesség, a múlt szombati ellenfél lesz a vendég.

Horváth Gábor

Legutóbbi bajnoki ellenfelével találkozik kedden a kézilabda Magyar Kupában a Balatonfüredi KSE, s a szombaton lejátszott találkozó jól mutatja, hogy nem lesz könnyű dolga a továbbjutással a Csoknyai-csapatnak.

A BKSE a hétvégén 24:23 arányban győzött a Komló otthonában, úgy, hogy végig vezette és irányította a mérkőzést. Igen ám, de jött a hajrá, amelyet a fanatikus közönség által űzött hazaiak igencsak megnyomtak, s ennek kis híján füredi pontvesztés lett a vége. Ezúttal a Balaton-partiak lesznek hazai pályán, ezzel együtt a légiósoktól hemzsegő Komló komoly vetélytárs. A Baranya megyeiek ezt a bajnokságban bizonyították, a Füredtől elszenvedett vereséget megelőzően négy meccset nyertek zsinórban és összesen öt találkozón maradtak veretlenek.A kupa előző, harmadik körében a szintén NB I-es PLER-Budapest csapatát búcsúztatták a komlóiak.

A Balatonfüredi KSE akkor a másodosztályú Ferencvárost ejtette ki, s most is jó esélye van a továbbjutásra. Ehhez persze 60 perces odafigyelésre lesz szüksége.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!