Sport

2016.03.04. 11:28

Törökbálint-Pápa: bravúr kell a sikerhez

Pápa - Egy jó sorozattal könnyen megkezdheti a felfelé menetelést a Concordia Motax KC Pápa NB I/B-s férfi kosárlabda együttese, de idegenben, az MTK Törökbálint otthonában bravúr kell a győzelem megszerzéséhez.

B. Virág Rita

Tovább tart sajnos a Pápa vesszőfutása, hosszú hetek óta képtelen nyerni. A negatív sorozat a csapatot visszavetette a tizenegyedik helyre. Négy győzelem mellett már tizenkét fiaskó szerepel a csapat neve mellett.

- Bonyhádon kifejezetten jól kosárlabdáztunk, összeállt a játékunk, csapatként küzdöttünk. Az utolsó percekben azonban hagytuk, hogy kiénekeljék a sajtot a szánkból - összegzett Vajda József, miután Bonyhádon 74:71-es vereséget szenvedtek.

A Concordia szombaton az MTK Törökbálint otthonában vendégeskedik. A házigazda jelenleg a tabella negyedik helyén áll, tizenegy-hatos mutatóval.

- Nem tudom, milyen csapattal tudunk majd kiállni. Sajnos Bereczki bokaszalag-szakadást szenvedett edzésen, így ő hetekre kidőlt. A fiatalokra vonatkozó szabály miatt is, rá különösen számítottunk. Idén azonban nincs szerencsénk, a helyén bevethető játékosok kidőltek betegség miatt. Egyelőre nem tudom, kit nevezhetnék - magyarázta Vajda József. A szombati találkozón óriási bravúrra lesz szüksége a Pápának, de természetesen mindent megpróbál, hiszen amíg nem zárul le az alapszakasz, addig küzd a nyolc közé jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!