Sport

2015.06.30. 16:14

Több játékossal is megegyezett a Veszprém

Veszprém - Megvannak az első igazolásai az új veszprémi labdarúgócsapatnak, amely már biztosan a megyei első osztályban indul.

Horváth Gábor

– Beneveztünk a megyei első osztályra, tehát most vált biztossá az indulásunk – tájékoztatta lapunkat Szabó Péter, a Veszprémi Labdarúgó és Sportszervező Kft. ügyvezetője, akinek mostantól a legfontosabb feladata az, hogy a szakvezetéssel együttműködve egy ütőképes keretet alakítson ki.

Az átigazolási időszak július elsején, azaz éppen ma kezdődik és egy hónapig tart.

A bakonyiak ez idő alatt igyekeznek visszacsábítani a veszprémi kötődésű labdarúgókat az együtteshez. Elsősorban fiatalokkal szeretnék feltölteni a keretet, amely terveik szerint 22 tagú lesz.

Az egyik biztos veszprémi szerzemény, a gólkirály Szabó Patrik (Fotó: Balogh Ákos)

Szabó Péter elmondta: szóban már több labdarúgóval is megegyeztek, de amíg nincs megállapodás, nem szeretne konkrét neveket mondani. Hátha az adott játékos esetleg meggondolja az átigazolást.

Az ügyvezető két érkezőt azért kérdésünkre megerősített. Az előző szezon gólkirálya, Szabó Patrik korábban maga nyilatkozta lapunknak, hogy a Péti MTE mezét veszprémire váltja. A másik játékos egy visszatérő, Bognár Péter, aki legutóbb (nagypályán) az NB III-as balatonfüredieket erősítette.

Az új csapat július 13-án kezdi a felkészülést. A társaság edzője Kozma Csaba lesz, a szakmai igazgatói posztot pedig Rugovics Vendel tölti be. Az együttes otthona az egyetemi stadionban lesz, de felújítás miatt a nyári programot a műfüves pályán kezdik a bakonyiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!