Sport

2017.07.03. 18:30

Tíz új futballista az FC Ajkánál

AJKA Elkezdte nyári felkészülését az ajkai futballcsapat, amely tíz új játékost igazolt. A tavalyi keretből kilencen maradtak, egy érkező várható még.

Horváth Gábor

Hétfőn megtartotta első nyári edzését Rozmán László, az NB III-ban szereplő FC Ajka szakvezetője.

- Ráhangolódó, rávezető héttel kezdünk. Több próbajátékos is érkezik hozzánk, a héten csak egy nap lesz napi két edzés, hétvégén pedig egymás közötti játék következik - mondta el lapunknak Rozmán László.

Balázs Richárd az egyik olyan játékos, aki az előző szezonból maradt Fotó: Penovác Károly

Megtudtuk, a tavalyi keretből kilencen maradtak, s az ajkaiak eddig tíz új játékossal kötöttek szerződést. A csapatnál még egy középpályásra várnak, illetve - kiemelkedő teljesítmény esetén - a próbázók is szerencsével járhatnak.

Az érkezők névsora: Pokorni Péter (Szekszárd), Baksa Dénes (Videoton), Graszl károly (Győr), Krebsz Máté (Veszprém), Nagy Erik és Nagy Krisztián (mindketten Kozármisleny), Horváth Péter (Hévíz), Bene Zsombor (Veszprém), Varga Zsolt (Nyúl), Kalász Milán (Dorog). Akik maradtak: Balogh Marcell, Pákai Gergő, Kovács Gergő, Kovács Gábor, Major Norbert, Pavlitzky Balázs, Csemer Gyula, Balázs Richárd, Juhász Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!