Sport

2015.08.24. 10:55

Strandröplabda: tét nélküli befejezés

Balatonfüred, Zánka - A küzdelem véget ért, a bajnokság folytatódik - a SMASH strandröplabda idei szezonja augusztus 29-én, szombaton a balatonfüredi Kisfaludy strandon fejeződik be.

Horváth Gábor

Utolsó játéknapjához érkezett a SMASH strandröplabda bajnokság idei szezonja, a záróverseny azonban már nem a versenyzésről, hanem a játék élvezetéről szól majd elsősorban.

A küzdelem ugyanis már az előző körben befejeződött. A három fordulós pontvadászat zánkai Erzsébet Üdülőközpontban zárult le. (Az első körnek is Zánka, a másodiknak Balatonfüred adott otthont.)

A harmadik körben a hölgyeknél a Dordzsceren Dádzsó -Jezerniczki Tímea páros bizonyult a legjobbnak, a férfiak versenyét Szalai Tamás és Máté Tamás nyerte meg, a vegyes párosoknál Schmidt Andrea és Szabó Gergely szerepelt a legeredményesebben, az amatőrök kategóriájában pedig a Gazsi Gerő Zsombor, Farkas Ádám, Győrbíró Kamilla alkotta csapat gyűjötte a legtöbb pontot.

A győztes hölgy páros, balra Jezerniczki Tímea, mellette Dordzsceren Dádzsó. Előbbi sorozatban negyedik alkalommal ünnepelhetett
Fotó: Penovác Károly

Ezzel ki is alakult az összetett végeredménye.

A hölgyeknél szoros versenyben lett első a Dordzsceren Dádzsó -Jezerniczki Tímea páros. A férfiak mezőnyében Hartinger Zoltán és Varga Jácint, a vegyes párosoknál Vidovity Zsófia és Ardon András, az amatőröknél pedig Trifunov Gábor, Nagy ádám és Varga Bence szerepelt a legjobban.

A résztvevők tehát augusztus 29-én, szombaton még egyszer összemérik tudásukat, s várhatóan egy jó hangulatú, tét nélküli eseménnyel zárják Füreden a szezont.

További összetett eredmények, nők: 2. Kaszás Nóra-Sipos Regina, 3. Kiss Brigitta-Májusi Dóra. Férfiak: 2. Kaposi Tamás-Soós András, 3. Hettmann Alex Hazuga Soma. Vegyes párosok: 2. Krankovits Tamás Brányi Alexandra, 3. Varga Jácint Májusi Dóra. Amatőr kategória: 2. Gazsi Gerő, Zsombor, Farkas Ádám, Pós Adrienn, 3. Király Eszter, Mezei Gábor, Halácsy Gergely.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!