Sport

2017.02.02. 13:19

Telekom Veszprém: Marko Kopljar távozik a nyáron?

Veszprém - Még el sem csitultak a nagy bejelentés utáni visszhangok, de már további pletykák is szárnyra kaptak a Telekom Veszprém csapatával kapcsolatban.

B. Virág Rita

Szerdán kiderült, hogy a nyártól Ljubomir Vranjes váltja a kispadon a lejáró szerződésű Javier Sabatet. Az érkezésével együtt megkezdődtek a találgatások, vajon kik igazolhatnak még Veszprémbe és kiktől válnak meg a bakonyiak.

Az egyik kézilabdával foglalkozó balkáni szakportál szerint elhagyja Veszprémet a horvát jobbátlövő Marko Kopljar is, aki állítólag a Bundesligában, a Berlinben folytatja majd pályafutását. Valljuk be, a Barcelonát és a PSG-t is megjárt átlövő a magyar bajnoknál nem igazán váltotta meg a világot, alig-alig kapott lehetőséget, így senki sem csodálkozna rajta, ha klubot váltana.

Meg kell jegyeznünk, hogy Kopljar szerződése egyébként lejár, hiszen egy plusz egy éves kontraktust kötött, s úgy tudni az opciós egy évet egyik fél sem szeretné.

A francia balátlövő, William Accambray érkezését szinte biztosra veszik a külföldi szakportálok Fotó: Francehandball2017.com

Az átigazolásokról szóló pletykák közül nem hagyhatjuk ki azt sem, hogy állítólag francia és norvég játékosok érkezhetnek a nyáron a Telekomhoz.

A franciák világ- és olimpiai bajnok balátlövője William Accambray elismerte, hogy tárgyalásban áll a Veszprémmel, és a francia L'Équipe szerint a felek már közel állnak a megállapodáshoz. Ahogy a vébé ezüstérmes Tönnesen érkezését is biztosra veszi a francia ouest-france.fr nevű oldal. A 25 éves, norvég Kent Robin Tönnesen éppen attól a Füchse Berlintől jönne, ahová Marko Kopljar is tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!