Sport

2016.10.17. 11:39

Telekom U23: hétről, hétre jobbak

Veszprém - A rutinos Pécsi VSE-nek alaposan meg kellett küzdenie a két pontért a fiatal Telekom Veszprém U23-as csapatával szemben.

B. Virág Rita

Pécsi VSE–Telekom U23

33:28 (17:11)

Pécs, 120 néző. Telekom U23: Szél – Hári 5, Huber 2, Kristóf 2, Szeitl 4, Süle 3, Szakály 7. Csere: Blázsovics, Nagy B. (kapusok), Vas 4 (4), Hanák, Petróczi, Forgács 1, Ernyei. Edző: Rapatyi Tamás.Kiállítás: 8, ill. 8 perc.Hétméteresek: 7/5, ill. 4/4. Kiválóan kezdett a Veszprém, a 20. percben egyenlő volt az állás (8:8).

Ott kisebb hullámvölgybe került a csapat, s ezt kihasználva meglépett a Pécs. Szünet után hat perc alatt négy gólt is ledolgozott a Telekom (17:15). A 45. percben újabb megtorpanás következett, ekkor egy perc alatt hármat vágott a Pécs és mondhatni elment a mérkőzés.

Rapatyi Tamás: - A játékunk meccsről, meccsre fejlődik, a srácok egyre kevesebb hibával játszanak. Úgy gondolom, ahhoz, hogy egy ilyen rutinos alakulatot, mint a Pécs, le tudjunk győzni, ahhoz is szükség van, hogy levegőhöz jussanak a belső emberink, a lövőink. Amikor ők elfáradnak, és nem tudom pihentetni őket, mindig jön egy hullámvölgy, egy holtpont. Szerencsére ezek a szakaszok egyre rövidebbek, így joggal tekinthetünk bizakodva a jövőbe. A hozzáállással, az akarattal, a fegyelemmel nincs gond, sőt a rutin hiányát is tudjuk pótolni ezekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!