Sport

2017.04.08. 12:08

Telekom Veszprém: Jobbak voltunk, mint tavaly

Breszt – Kőkemény elődöntőn van túl a Veszprém a pénteki, Meshkov Bresttel játszott meccs után, melyet a megfeszített játékot követő, a végeredményt eldöntő büntetők valódi harccá avattak.

Leitner Vera

– Nagy élmény volt a Meshkovval játszani, ugyanakkor nehéz győzelem volt, akárcsak a tavalyi SEHA Final 4-ban, ahol szintén büntetőkkel sikerült győzni. Úgy vélem, jól játszottunk, a szezon alatt egyre jobbak lettünk és készen állunk rá, hogy szembeszálljunk egy olyan erős csapattal, mint a Vardar – nyilatkozta a pénteki elődöntő után a Telekom Veszprém edzője, Xavier Sabate, aki azt is kiemelete, hogy ellenfelük, a Meshkov nagyszerűen játszott, úgy véli, a bresztiek csapatából fantasztikus volt például a Veszprém korábbi játékosa, Imán Dzsamáli, akárcsak Rastko Stojković, aki ismételten megmutatta hogy tapasztalt, jó játékos.

– Úgy érzem, jól játszottunk, jó meccs volt, ugyanakkor kemény is, sokat küzdöttünk. Úgy érzem, idén egy kicsit jobbak voltunk, mint a tavalyi elődöntőben, megérdemeltük a győzelmet – mondta el Gašper Marguč, a veszprémiek jobbszélsője.

Xavier Sabate a vasárnap kapcsán elmondta, nehéz küzdelemre számítanak a Vardarral szemben, hiszen ez a szezon kimondottan erős, mint mondja, nem véletlenül, hiszen a csapatok közül többen a bajnokok ligájában is játszanak.

– A Final 4-ba került csapatok elsőosztályúak, ezért a döntő is kemény lesz, megpróbálunk mindenre felkészülni – mondta el az edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!