Sport

2017.06.13. 15:50

Tehetséges fiatalokkal dolgoznak együtt

VESZPRÉM - Az alig két és fél éve működő Veszprémi Asztalitenisz SE sportolói remek eredményeket értek el az elmúlt időszak ranglistaversenyein.

B. Virág Rita

- Az országos veteránviadalokon elinduló versenyzőink mindig dobogós helyezésekkel térnek haza. A utánpótláskorú fiataljaink között már országos ranglistahelyezettek is vannak, amire nagyon büszkék vagyunk. Természetesen nálunk mindenki saját nevelésű játékos, és jó pár év szükséges ahhoz, hogy országos eredményeket tudjanak elérni a tehetségek - fogalmazott Tóthné Nagyőszi Ildikó, a Veszprémi Asztalitenisz SE elnöke.

A klubvezető a közelmúltból kiemelte Sándor Kinga területi ranglistaversenyen párosban elért harmadik helyezését. Epinger Mártont, aki a saját korcsoportjában, az U-11-esek között a kiemelt országos ranglistaversenyen harmadik lett, majd egy héttel később, a területi ranglistaversenyen második helyezést ért el. A tehetséges pingpongozók a következő idényben az NB III-ban is lehetőséget kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!