Sport

2016.05.31. 08:48

Te jó ég, mit csinált a Devecser?

Balatonalmádi - A devecseri játékos a saját térfeléről lőtt ritkán látott gólt, majd a vendégek emberhátrányban vívták ki a győzelmet nagy riválisuk otthonában. Videóval!

Horváth Gábor

Ritkán látott, óriási, ám potyaízű góllal kezdődött a Balatonalmádi-Devecser rangadó a labdarúgó megye I legutóbbi fordulójában. Szélessy Péter nem akart sokat futni, a saját térfeléről, remek helyzetfelismeréssel és rúgótechnikával juttatta az ötödik percben a kapuba a labdát. A lövés jó volt, de Borda Patrik háríthatta volna.

A vendégek aztán a villámgyors Szakonyi Stefán révén növelték előnyüket, de még a szünet előtt emberhátrányba kerültek, Csepregi kapust küldte le a játékvezető.

A második félidőben 11-essel szépített az Almádi, Benedek harcolta ki a büntetőt, amelyet Hoffer váltott gólra. A folytatásban azonban hiába nyomtak a hazaiak, a Devecser fegyelmezetten, hősiesen védekezett és mind a három pontot, valamint a tabella negyedik helyét is megszerezte.

BSE-Devecser 1:2 (0:2)

Balatonalmádi, 100 néző. Vezette: Szikra Gábor.

Gól: Hoffer Levente (66), illetve Szélessy Péter (5), Szakonyi Stefán (31).

Kiállítva: Csepregi András (40. p.).

Balatonalmádi SE: Borda Patrik - Jakab Gergő, Stiger Ádám, Blaski Gábor, Károlyi Zsombor - Stiger Ákos (Horváth Benjámin), Hoffer Levente, Zömbik Dávid, Márki Dávid (Hencz Dénes) - László Gábor Zsolt, Benedek István. Edző: Varga Tamás.

Devecser SE: Csepregi András - Tisonyai Richárd, Illés Norbert, Cserna Róbert, Orbán Gyula - Illés Mihály, Burucs Károly (Horváth Richárd), Király Lajos Zoltán, Szélessy Péter - Horváth Gábor (Scheily Balázs), Szakonyi Stefán. Edző: Cserna Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!