Sport

2017.07.11. 07:21

Távozik a gólkirály Pápáról

Pápa Az NB III-ban már nem erősíti a pápai labdarúgócsapatot Venczel Zoltán, aki az előző idényben 49 találattal szerzett gólkirályi címet.

Horváth Gábor

Elvállnak Venczel Zoltán és a Pápai Perutz FC útjai. A támadó megerősítette lapunknak a hírt, közös megegyezéssel távozik az egyesülettől. - Pápai színekben terveztem a folytatást, de másként alakult. Sajnálom, de most már előre tekintek, vannak ajánlataim, hamarosan kiderül, hol folytatom pályafutásomat - nyilatkozta a Naplónak Venczel Zoltán, aki hozzátette sok sikert kíván és nagyon szurkol volt csapatának.

Venczel Zoltán (elöl, középen) az előző idényben 49 alkalommal talált a hálóba 
Fotó: Penovác Károly

A 23 esztendős labdarúgó 11 éves kora óta nevelkedett a pápai utánpótlásban, később, a Lombard színeiben egy alkalommal az NB I-ben is pályára lépett. Rövid ideig futballozott a Veszprém FC-ben, majd visszatért Pápára, ahol az elmúlt két idényben 40 gól felett termelt a megyei első osztályban. A 2015/2016-os szezonban 41, a nemrég véget ért évadban pedig 49 alkalommal talált az ellenfelek hálójába. A Perutz FC a tavalyi bronzérem után idén bajnok lett és feljutott az NB III-as pontvadászatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!