Sport

2017.06.08. 15:33

Sztárkapust igazol a Telekom Veszprém?

Német lapértesülések szerint nem fogadta el a klubja, a THW Kiel által kínált szerződés hosszabbítást Andreas Wolff, a német férfi kézilabda válogatott kapusa, és egyesek tudni vélik, hogy azért, mert Veszprémbe tart a kiváló hálóőr.

B. Virág Rita

Wolff szerződése elvileg 2019-ig szól, ám a tavalyi Európa-bajnokság legjobbjának is megválasztott kapus nem elégedett a játékperceivel, ugyanis a fontosabb rangadókon, valamint a Bajnokok Ligájában rendre Niklas Landin élvezte Alfred Gislason vezetőedző bizalmát.

Thorsten Strom, a THW Kiel elnöke úgy nyilatkozott, hivatalos ajánlatot még nem kaptak a kapusért, de állítólag a Telekom Veszprém képviselője már felvette a kapcsolatot a klubbal és a kapussal és a francia Paris Saint-Germain is élénk érdelődést mutat a 26 esztendős klasszis iránt.

Wolffot az elmúlt két évben kétszer is a Bundelisga legjobb játékosának választották. A kapus több német lapnak is elmondta, távozni szeretne Kielből, mert megromlott a viszonya néhány emberrel.

Fontos tudni még, Mirko Alilovic szerződése Veszprémben 2018-ig, Mikler Roland kontraktusa pedig 2019-ig szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!