Sport

2016.08.18. 10:49

Szomszédvári rangadó

Várpalota - A labdarúgó megyei I. osztály második fordulójában több rangadót is tartanak. Ezúttal Szurok Viktort, a Várpalotai Bányász SK középpályását kértük meg, hogy mondja el véleményét a párosításokról.

B. Virág Rita

VBSK-Öskü

A Várpalota szomszédvári rangadóval kezdi hazai szereplését, az Ösküt fogadja pályáján.

- Az Ösküvel mindig jó meccseket játszunk. Kemény, harcos, tüzes összecsapásra számítok, ahol mi szerezzük a gólokat és így a miénk lesz a három pont is - vélekedett a 25 esztendős középpályás, aki a Videoton utánpótlásában is megfordult, majd Ausztriában focizott, hogy nevelő egyesülete hívó szavára hazatérjen a télen. Tipp: 2:0.

Fotó: Penovác Károly

Balatonalmádi-Pápa

- A Pápát a bajnokság egyik favoritjának tartom, ezért azt gondolom, Almádiban is magabiztosan fog győzni. Tipp: 0:2.

Gyulafirátót-Tihany

- Az új edzővel készülő Gyulafirátót hazai pályán mindig erős. Biztos vagyok benne, hogy ki fogja köszörülni az első fordulóban elszenvedett csorbát. Az újonc első győzelmére egyelőre várni kell még. Tipp: 2:1.

Zirc/Dudar-Magyarpolány

- Az előző kiírásban bajnoki címet szerző Veszprémből sok jó játékossal erősített a Zirc, és szerintem hazai pályán be is húzza a kötelezőt a Magyarpolány ellen. A vendégek így sem maradnak gól nélkül, a gólgyáros Piri Ottó szerintem a vereség dacára be fog találni. Tipp: 3:1.

Ajka Kristály-Devecser

- Tavaly többször is bizonyította a Devecser, hogy remek csapat. Az Ajka ellen hasonló szomszédvári derbire számítok, mint amilyet mi is vívunk az Ösküvel. Izgalmas, érdekes összecsapás lesz, ahol a vendégek győzelmére voksolok. Tipp: 0:2.

Péti MTE-Úrkút

- A pétiek teljesen új csapatot építenek, s emiatt még nincsenek összeszokva. Ennek mondjuk ellentmondhat, hogy az előző fordulóban Devecserben ikszeltek, ami kisebb meglepetés volt. A rekordbajnok Úrkút viszont idegenben is képes a sikerre. Kettejük csatája szorosan alakul majd, ám a tavalyi ezüstérmesé lesz a három pont. Tipp: 0:1.

Balatonfüred-Ugod

- Füreden az NB III-ba való visszajutás a legfőbb cél, ennek szellemében magabiztos játékot várok a balatoniaktól. Tipp: 3:1.

FAK-Csetény

- A Fűzfő tavaly jóval tudása alatt teljesített. Az idén viszont ismét ott lesz a legjobbak között. Nagyon szeretek én is Fűzfőn játszani, a környezet, a pálya nagyon tetszik nekem. A Csetényt hasonló erősségűnek érzem a fűzfőiekhez, döntetlenre van kilátás. Tipp: 2:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!