Sport

2015.04.22. 14:44

Szettet sem veszített Sándor Kinga

Balatonfüred - Sándor Kinga, a Balatonfüredi FC asztaliteniszezője nyerte a Budapesten megrendezett Reménységek Országos Versenyét.

Horváth Gábor

A fürediek versenyzője szettveszteség nélkül diadalmaskodott, azaz végig nagy fölényben játszott, a döntőben sem adott esélyt soproni vetélytársának.

- Kinga három éve játszik, a külön edzések és az egyre több verseny hatására akarata sokat fejlődött az utolsó egy esztendőben - mondta el Felleg Gábor, Kinga edzője.

Sándor Kinga remek formában asztaliteniszezett Fotó: Sándor Csaba

A rangos megmérettetésen jól szerepeltek a Gyepesi ASE ifjú fiú versenyzői. Nagyon erős mezőny gyűlt össze, tele ranglistás játékosokkal, ennek ellenére ifj. Pad Ágoston és Király Máté sikeresen felverekedte magát a főtáblára, valamint a többi ajkai ifjonc is jól szerepelt.

A megyeszékhely pingpongosaival kapcsolatos hír, hogy a Veszprémi Asztalitenisz Klub rendszeres játékos edzést tart 1-4. és 5-6. osztályos, általános iskolásoknak. Jelentkezni minden pénteken 15 és 18 óra között a Medgyaszay iskola tornatermében lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!