Sport

2017.05.22. 18:54

Szép veszprémi futsalsiker idegenben

Gólzáporos, izgalmas meccsen gyűjtötte be a pontokat az 1. FCV hétfőn a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

Aramis-1. FCV 4:6 (3:3)

Budaörs. V.: Szilágyi, Veres, Takács. Aramis SE: Boldizsár - Sámson, Szeghy, Pál, Boznánszky. Csere: Hegedűs, Büki, Héger, Roni, Bognár, Gál, Cseri, Csopaki, Mányi. Edző: Frank Tamás. 1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer - Tatai, Gulyás, Boromisza G., Boromisza D. Csere: Spandler, Hoffer, Erdősi, Petróczi, Tar, Püspök, Bognár. Edző: Madarász János.

G.: Tatai (4., 21., 26., 40.), Bognár (6.), Gulyás (7.), ill. Sámson (7.), Pál (12., 38.), Bognár (15.).

Az ötödik Veszprém a negyedik Aramis SE vendége volt a futsal NB I felsőházi rájátszásában. A bakonyiak márciusban hazai pályán 5:2-re verték a budaörsi alakulatot és ezt a meccset is remekül kezdték. Egy szögletvariáció után Tatai szerzett vezetést a vendégeknek, egy perccel később a csapatkapitány Bognárnak adott gólpasszt, majd Schmidmajer ívelését Gulyás fejelte a kapuba.

A folytatásban feléledtek a hazaiak, akiknek a szünetig összejött az egyenlítés, de a második félidő eleje ismét a veszprémieké volt. Az Aramis még feljött egy gólra, de Tatai a végén bebiztosította a sikert. A Madarász-csapat ezzel megelőzte vetélytársát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!