Sport

2015.10.13. 13:59

Százszázalékos fűzfői vízilabdás teljesítmény: két meccsen hatvankét gólt lőttek, és csak hatot kaptak

Balatonfűzfő - A Balaton Vízilabda Klub Gyerek I-es együttese hazai környezetben két magabiztos győzelemmel kezdte a regionális bajnokságot.

Heffler Péter

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Balaton Vízilabda Klub 2003-as születésűekből álló csapata két sikerrel rajtolt a Dunántúli Vízilabda Bajnokságban a múlt hétvégén. Szombaton pedig a Gyerek I-es (2001-ben és később születettek) együttesen volt a sor, akik a fiatalabbakhoz hasonlóan szintén hazai környezetben kezdhették a pontvadászatot. A Kerekes Csongor irányította Nagy Dominik, Holubecz Barnabás, Varga Klaudia, Schreiner László, Schreiner Dávid, Bendicsek Bálint, Papp Levente, Bátai Zsolt, Petrohai Bence, Polgár Barnabás, Brodmann Marcell összetételű Balaton-partiak magabiztos játékkal előbb 23-5-re legyőzték a Kaposvár, majd 39-1-re a Komló gárdáját is.

Kerekes Csongor csapata pazarul rajtolt a bajnokságban
Fotó: Nagy Balázs

Bendicsek Bálint a két találkozón tizennyolc, Holubecz Barnabás tizenkettő, Papp Levente kilenc, míg Schreiner Dávid nyolc találatig jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!