Sport

2016.05.02. 15:15

Szabó Patrik brutális produkcióval előzött

Szabó Patrik hat találattal sokkolta a Tapolcát és gólkirályi címért versengő vetélytársait. Utóbbiak közül Venczel és Korpos is duplázott, így néz ki a forduló válogatottja!

Horváth Gábor

A Herend alsóházi rangadót nyert a labdarúgó megye I 28. körében, az utolsó előtti csapat a Sümeget fogadta és fektette két vállra megérdemelten (2:1). A nagyot küzdő hazai alakulatból mindenki dicsérhető, lapunk Sóskuthy Barnabást, valamint a második találatot egy remekbe szabott egyéni alakítás után szerző Beke Bálintot emelte ki.

A balatonfűzfőiek az Ugodnál bizonyultak jobbnak (3:1), Lukács István kiemelkedő teljesítményt nyújtott, a vezetést is ő szerezte meg a hazaiaknak.

Venczel Zoltán két találattal vette ki a részét csapata gyulafirátóti sikeréből, a Pápai Perutz FC 5:0-ra győzött idegenben. A vendégektől Horváth Ádámot válogattuk még be.

Az éllovas Veszprém csúnyán (14:0) kitömte a Tapolcát, a hazaiaknál Szabó Patrik meg sem állt hat gólig, s ezzel át is vette a vezetést a mesterlövészek listáján.

A rendkívül eredményes csatár mellett a középpályán jeleskedő, egyaránt két-két találatig jutó Miskei István és Burcsik Martin produkcióját emeltük ki.

A veterán Korpos Tibor előbb egyenlített, majd a hajrában a győztes gólt is megszerezte a Devecser elleni derbin, a címvédő Úrkút 2:1-re nyert.

A Péti MTE együttesének kapusa, Közép Gergely kiváló napot fogott ki és sikerrel járt túl az ösküi támadók eszén.

A pétfürdőiek végül 3:2-re nyerték a Várpalotán rendezett összecsapást.

Jakab Milán góljával szerzett vezetést a Csetény, amely értékes ponttal távozott a Balatonalmádi csapatának otthonából (1:1).

A góllövőlista állása, az élmezőny: 1. Szabó Patrik (VLS Veszprém) 34 gól, 2. Venczel Zoltán (Pápai Perutz FC) 32, 3. Korpos Tibor (Úrkút SK) 27, 4. Horváth László (PV Öskü FC) és Horváth Benjámin (Balatonalmádi SE) 23-23.

Címkék#válogatott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!