Sport

2016.02.05. 12:26

Sümegi RE: Teher nélküli játék

Sümeg - A bajnokverő Dág otthonában lép pályára szombaton 16 órától a Sümegi RE NB I-es férfi röplabda-együttese.

B. Virág Rita

Két hete remek győzelmet aratott a Sümegi RE alakulata. Korábban még sosem sikerült a MAFC ellen nyerni, de megszakadt végre ez a széria is.

Németh Ödön tanítványai a múlt héten szabadnaposak voltak, most viszont újra pályára lépnek, ezúttal az éremre törő Dág otthonában.

A Dág remek formában várja a Sümeg elleni találkozót, a legutóbbi körben például a bajnoki címvédő Kaposvárt is legyőzte 3:0 arányban.

A sümegiek úgy gondolják, a találkozó egyértelmű esélyese a hazai társaság, de ha a vendégek képesek a MAFC ellen mutatott teljesítményre, akkor nem mehet biztosra a Dág.

A Sümeg (a képen Lesznyik) teher nélkül röplabdázhat (Fotó: Penovác Károly)

Az SRE számára minden egyes bravúrpont jól jönne, hogy nyugodtabban készülhessen a Szolnok, illetve a Pécs elleni sorsdöntő összecsapásokra, ahol eldől, a Veszprém megyeiek a felsőházba, vagyis nyolc közé jutnak-e vagy sem.

Jelenleg a Sümeg nyolcadik helyen áll 16 ponttal, a hetedik Pénzügyőr szintén 16 pontos. Az üldöző Pécs 14, míg a kiesés ellen harcoló Szolnok 13 pontos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!