Sport

2015.04.22. 16:39

Sportünnepély negyedszer a Báthoryban

Veszprém - Ezúttal is látványos produkciókat tekinthettek meg a Báthory iskola zsúfolásig megtelt tornatermében a sportünnepély résztvevői.

Heffler Péter

Negyedik alkalommal tartották meg a sportünnepélyt a Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelési Típusú Sportiskolában hétfő délután. - Ez az év különösen eredményes volt iskolánk számára, hiszen a sportiskolák országos versenyén kettőszázhatvan sporttagozatos gimnázium és általános iskola közül az ötödik helyen végeztünk - mondta nyitóbeszédében a 2014-es évről Barták Péterné igazgatónő, majd méltatta Kereszturi Viktória 6. a osztályos tanulót, aki október végén San Marinóban világcsúccsal lett Európa-bajnok gyermek csupasz íj kategóriában. Az eredményeken túl egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy jövő évi elsős sport-osztályunk is már most tele van - tette hozzá az izgatónő.

Alsó és felső tagozatos diákok mutatták be tudásukat Fotó: Heffler Péter

A megnyitón Némedi Lajos alpolgármester is részt vett, aki reményét fejezte ki, hogy a 2012-ben indult sportünnepély szép hagyománya jövőre is folytatódik. Ezt követően a délután folyamán alsó és felső tagozatos diákok mutathatták be tudásukat a zsúfolásig megtelt tornateremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!