Sport

2017.02.27. 14:30

Meglepetés nem történt, de érdekességek bőven akadtak a megyei I-ben

Veszprém - Sok góllal és remek egyéni teljesítményekkel indult útjára a labda tavasszal az MTD Hungária megyei első osztályban. Ezúttal is összeállítottuk a forduló válogatottját.

Horváth Gábor

A labdarúgó megyei I idei első fordulójában igazán nagy meglepetés nem történt, érdekességek viszont bőven akadtak.

Kovács Kálmán három góllal mutatkozott be új csapatában, a Fűzfői AK-ban, amely a tavaszi nyitányon nem kímélte ellenfelét. A FAK 6:1-re győzte le a Magyarpolányt a balatonfüredi műfüves pályán rendezett mérkőzésen, amelyen Kovács mellett Szalai László is remekelt.

Ritkán látni klasszikus mesternégyest, nos, az idei első forduló ilyet is tartogatott. A tihanyi Gál Krisztián volt ez elkövető, a FAK-hoz hasonlóan a félszigeti csapat is gázolt (6:0), itt az Ajka Kristály volt az áldozat.

A devecseriek értékes pontokkal távoztak Pétfürdőről (1:2). A vendégeknél Csepregi András remekül védett, mellette az egyenlítő gólt szerző Szélessy Pétert emeltük ki.

A papírformának megfelelően a Perutz FC-nek nem okozott gondot a Csetény legyőzése (5:0), a pápaiaknál Somogyi Richárd és Venczel Zoltán is duplázni tudott.

Két gólt lőtt Tóth Gergő is, az éllovas balatonfürediek Öskün gyűjtötték be a pontokat (1:5).

A Hoffer Levente vezette Zirc-Dudar a várt kemény csata helyett magabiztosan győzött (1:5) az Ugod otthonában.

A sereghajtó Gyulafirátót hazai környezetben remek meccset játszott az élmezőnyhöz tartozó Balatonalmádival. A mérkőzés 2:2-es döntetlent hozott, mi Végh Attila teljesítményét emeltük ki a vendéglátó együttesből.

A Várpalotai BSK megúszta kapott gól nélkül és egy pontot elcsent (0:0) a harmadik helyen álló úrkútiaktól.

A hazaiak szervezetten, jól védekeztek, Szeleczky Attilát válogattuk be közülük csapatunkba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!