Sport

2017.02.28. 16:15

A bravúrra is képes sereghajtót fogadja a füredi csapat

Balatonfüred - Szokatlan időpontban lép pályára a Balatonfüredi KSE, amely látszólag kötelező győzelem előtt áll, de csak látszólag...

Horváth Gábor

Az NB I-es balatonfüredi kézilabdázók szerdán 18 órakor a Mezőkövesdet fogadják.

A BKSE jelenleg két siker után áll, legutóbb Komlón tudott nyerni, ugyanaznap a sereghajtó mezőkövesdiek óriási bravúrt hajtottak végre.

- Fontos állomás volt a komlói siker. A célunk az, hogy fokozatosan javuljunk, lépésről lépésre haladjunk előre, és most ez teljesült - tekintett vissza Csoknyai István.

Varsandán Milán jó formában játszott az utóbbi időszakban Fotó: Balogh Ákos

A Balaton-parti csapat vezetőedzője a következő megmérettetéssel kapcsolatban kijelentette: kötelező győzelemnek tűnik az utolsó helyezett elleni meccs, de nem szabad elfelejteni, hogy a Mezőkövesd a múlt héten legyőzte a Csurgót, és vereségeinek jó része egy- vagy kétgólos.

- Nem becsülhetjük le a vendégeket, sőt egyáltalán nem vagyunk olyan helyzetben, hogy bárkit is lebecsüljünk. Ha elhisszük, hogy már megvan a két pont, nagyon nehéz csata áll előttünk. Amennyiben viszont tovább javul a játékunk, és ismét csapatként funkcionálunk, nem lehet probléma - mondta Csoknyai mester, hozzátéve: a mezőkövesdiek érdekes kézilabdát játszanak, olyan hadrendben támadnak, amelyre nehéz felkészülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!