Sport

2017.07.05. 07:15

Sokgólos csaták a balatonalmádi homokon

Balatonalmádi - A Balatonfüred, a Balatonalmádi és a VFC USE ünnepelhetett győzelmet a településen rendezett strandlabdarúgó megyei bajnokságon.

Horváth Gábor

A kétnapos viadalt a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága rendezte. A nyitányon az U-14-es fiú korosztály lépett homokra, a négycsapatos küzdelem a balatonfürediek sikerével végződött.

Ezután az U-16-os fiúk következtek, ebben a mezőnyben a házigazda Balatonalmádi ünnepelhetett. Másnap a hölgyeké volt a főszerep, az U-14-es korcsoportos versengésben a Veszprém FC USE bizonyult a legjobbnak.

A Szilágyi csapata (kékben) második, a Nemesvámos harmadik lett az U-14-esek küzdelmében
Fotó: Stiger Ádám

Finta Péter főszervezőtől megtudtuk, bár az időjárás kezdetben kissé ráijesztett a csapatokra, összességében remek körülmények között rendezték meg a tornát, amelyen látványos, sokgólos csatákat láthattak az érdeklődők.

Eredmények, fiúk, U-14: 1. Balatonfüred, 2. Szilágyi (Veszprém), 3. Nemesvámos, 4. Balatonalmádi. U-16: 1. Balatonalmádi, 2. Balatonfüred, 3. Nemesvámos A, 4. Nemesvámos B.

Lányok, U-14: 1. Veszprém FC USE, 2. Balatonfüred, 3. Veszprém FC A, 4. Veszprém FC B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!