Sport

2017.06.19. 14:25

Sérültek, egészségesek együtt sportoltak Ajkán

AJKA Mozgásában korlátozott és egészséges együtt sportolt a raliversenyen, amelyet vasárnap, június 18-án rendezett a Mozgássérültek Ajkai Egyesülete.

Tisler Anna

Jusztin Jánosné elnöktől megtudtuk, hogy huszonha-todik éve szervezik a versenyt, idén 11 csapat vett részt rajta.

A mezőny a városi strand parkolójából indult, majd térkép alapján kellett megtalálniuk az állomásokat. A lengőteke és lövészet a civilház területén volt, a gépkocsis ügyességi feladatok a Bányász-sportpályán, a darts az ajkarendeki művelődési ház udvarán, és a résztvevők kimentek a Sárcsi-kúthoz.

A négyfős csapatok a szlovéniai Velenje településről, Balatonfűzfőről és Ajkáról neveztek. Minden állomáson minden csapatból egy tag oldotta meg a feladatot.

A viadal autóvezetés kategóriájának győztesei, jobbról: Meicziger Tamás, Borsos Sándor, mellette Jusztin Jánosné egyesületi elnök, Ragovec Ivo és Borsos Fanni segítő Fotó Tisler Anna

Lengőtekében Jure Kostic győzött, második lett Szabó Alexandra Eszter, harmadik Hrovath Pollak.

Autóvezetésben Ragovec Ivo, Borsos Gábor, Meiczinger Tamás lett a sorrend, dartsban Herendi Lóránt, Jusztinné Papp Georgina, Mandera Varle.

A lövészet versenyszámban pedig Hrovath Semi, Ceh Franja és Mecséri Ferenc volt a legjobb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!