Sport

2017.02.16. 17:50

Riválisukat fogadják

Veszprém - Négy játékos ment és négy érkezett a VLS Veszprém NB III-as alakulatához, amely szombaton egyik legnagyobb riválisát, a Diósdot fogadja a műfüves pályán 15 órakor.

B. Virág Rita

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) engedélyt adott, hogy az NB III-ban az első tavaszi fordulókat műfüvön bonyolítsák le a csapatok. Ezt a VLS Veszprém alakulata is kihasználja, mert a fagyos időben a stadion pályája még alkalmatlan bajnoki mérkőzés megrendezésére. Emiatt egy órával később, 15 órakor fogadja majd a VLS Veszprém a Diósdot szombaton az Erdész utcai műfüves pályán.

- Négy játékos távozik. Ács Martinra már ősszel sem tudtunk számítani, felhagyott az aktív sportolással. Rajta kívül Horváth Valentin távozott Sárvárra, Domján Roland és Böröczky Bálint pedig Pápára igazolt - tudtuk meg Szabó Pétertől, a VLS ügyvezetőjétől. Hozzátette, négy futballista érkezett a helyükre, jobbára a támadószekciót próbálták erősíteni.

A VLS Veszprém alakulata ősszel mindössze hét gólt szerzett, ezen mindenképp javítani kell. Bizakodva várják a tavaszi meccseket Fotó: Penovác Károly

- Kocsis Gergő Tatabányáról, Bene Zsombor Siófokról jött. Két egykori VFC USE- nevelésű játékost is hazacsábítottunk. Márkus Attila Norvégiából költözik vissza Veszprémbe, míg Sárosi Dánielt elvitte a Győri ETO, s onnan tér haza. Márkus támadó, a többiek támadó középpályások - ismertette Szabó Péter.

Orbán Tamás, a VLS Veszprém szakvezetője elmondta, hat hete, január 9-én kezdték a munkát. A hideg olykor komoly nehézségeket okozott, de összességében elégedett a felkészüléssel.

- A Diósd az egyik legnagyobb riválisunk a bennmaradás kiharcolásában. Szeretnénk mielőbb megkezdeni a felzárkózást, vagyis hazai pályán a három pont megszerzése a cél. Jó állapotban vagyunk, bizakodva várom a tavaszi folytatást - húzta alá. A Diósd két ponttal és egy hellyel előzi meg a kiesés elől menekülő VLS-t



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!