Sport

2016.12.02. 15:35

Remek rali Mikulásra! - Száznál is többen állnak rajthoz a jubileumi futamon

Veszprém - Nagy nevek, igazi csúcsautók, izgalmas pálya, vagyis vasárnap jön a huszadik Mikulás-rali!

Horváth Gábor

Közel hetven kilométernyi gyorsasági össztávval, három területen hat gyorsasági etappal, száznál is több indulóval rajtol vasárnap a huszadik Mikulás-rali.

A versenyen többek között a Turán-Zsiros, valamint a Botka-Szeles párost is láthatja az, aki kilátogat a jutaspusztai vagy a várpalotai nézőtérre .

A népes és rangos mezőny garancia a kiváló, izgalmas versenyre az idei, huszadik futamon
Fotó: Laroco Motorsport Egyesület

Természetesen a nevek mellett topkategóriás autókból sem lesz hiány, hiszen Lakatos Róbert szervező tájékoztatása szerint több R5-ös gép lesz a rajtrácson, mint az országos ralibajnokság bármelyik futamán.

Ráadásul egy nemzetközi mezőny dukál a huszadik körhöz , mivel osztrák és olasz pilóta is indul Veszprémben.

A pályáról még tudni kell, hogy a verseny sajátjának számító murvás részekkel ezúttal sem fukarkodtak a rendezők, hiszen tíz százalékban betonon, kilencven százalékban murván száguldanak majd a versenyzők. Az első autó vasárnap reggel kilenc óra után pár perccel várható a várpalotai szakaszon, a célba érkezés pedig kettő órára tehető a Veszprém Arénánál kialakított szervizparkba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!