Sport

2015.03.31. 14:09

FC Ajka - Kiderült ki veszi át Zoran Kuntic helyét

Ajka - Zoran Kuntic lemondása után új szakvezetőre volt szüksége az NB II-es ajkai labdarúgócsapatnak, amely a folytatásban igazi élet-halál harcot vív majd a liga alsóházában.

Horváth Gábor

A szezon végéig Jákli Péter pályaedzőt bíztuk meg a csapat vezetésével és azzal, hogy tartsa bent az együttest - tájékoztatta lapunkat Kaibás Dezső. Az ajkai klub elnöke hozzátette: házon belül akarták megoldani az utódlást. Jákli beszállóként korábban már többször is jól segítette ki a csapatot.

Jákli Péterre nagy feladat vár Fotó: fcajka.hu

Zoran Kuntic a szombati siófoki vereséget (0:3) követően mondott le posztjáról. Az FC Ajka négy mérkőzést veszített zsinórban, ráadásul ebből kettőt közvetlen rivális ellen. Az együttes a 18. helyre csúszott vissza, s mindössze jobb gólkülönbséggel előzi meg a mögött álló Kaposvárt, amellyel épp a következő körben találkozik.

Azt gondolom, hogy az első siker hiányzik, azután felszabadulna a nyomás alól a társaság fogalmazott Kaibás Dezső, aki szerint olyan alapossággal és lelkiismerettel egyetlen edző sem készítette fel az együttest, mint Kuntic. Sajnos nem tudta átvinni a játékosokba saját mentalitását, s ez görcsös akarásba csapott át. Korrekt módon váltunk el egymástól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!