Sport

2013.09.13. 11:20

Rangadógyanús összecsapás Csetényben

Négy mérkőzést szombaton, négyet vasárnap rendeznek a labdarúgó megyei első osztályban.

Németh András

Devecser (2.) -Öskü (12.):
A veretlen Devecser a mezőny egyik legjobb formában lévő együttese, de az Öskü sem panaszkodhat. A csapat sima várpalotai sikere után ikszelt a Devecser erősségű Almádival.

Balatonalmádi (3.) -Pét (14.):
A Balatonalmádi a múlt héten nem tudta behúzni negyedik győzelmét, és ezt minden bizonnyal most pótolná. A Pét helyezése csalóka, a gárda gyenge kezdést követően két erős csapat ellen ért el döntetlent.

Várpalota (6.) -Fűzfő (5.):
A pontok és a helyezések alapján rangadóra számíthatunk. A palotaiak legutóbb hazai pályán simán kikaptak, a Fűzfő viszont még nem nyert idegenben. 

Tapolca (15.) -Herend (16.):
Az egypontos fogadja a nullapontosat. A Tapolca rajtja mindenképpen meglepő, a Herendé annyira nem, de négy vereség ide, vagy oda a Porcelán nem szokta könnyen adni magát.


A gyulafirátótiak a hétvégén Peremarton csapatát fogadják (Fotó: Penovác Károly)

 

Úrkút (4.) -Ajka Kristály (11.):
A címvédő Úrkút az előző körben, Fűzfőn elszenvedte első vereségét. Ennek ellenére nem a vendégek a meccs esélyesei, a találkozó érdekessége, hogy az úrkútiak szakvezetője, Fördős József tavaly a Kristályt irányította.

Csetény (1.) -Alsóörs (7.):
A párosítás lehet a forduló rangadója, de csak akkor, ha az Alsóörs az idény eleji formáját mutatja. A Balaton-partiak két siker után kétszer kikaptak, az éllovas nem talált még legyőzőre.

Sümeg (10.) -Ugod (9.):
Két, szinte teljesen hasonló mérleggel rendelkező csapat csap össze egy háromesélyes találkozón.

Gyulafirátót (8.) -Peremarton (13.): 
Két magabiztos sikeren van túl a Gyulafirátót, de legutóbb a Peremarton is megszakította nyeretlenségi szériáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!