Sport

2016.04.24. 13:54

BFC-Andráshida: Pont nélkül maradtak

Balatonfüred - Hiába szerzett vezetést a BFC a labdarúgó NB III-ban, értékelhetetlen második félidei játékával vereséget szenvedett.

B. Virág Rita

BFC-Andráshida 1:3 (1:1)

Balatonfüred, 200 néző. V.: Barna. Balatonfüredi FC: Hársfalvi - Hahn, Baldauf, Böröczky, Somodi, Rápó (Habi 66.), Tóth G., Emperger (Petruska 66.), Polareczki (Gólya 56.), Bánhidi, Switzer. Edző: Lantai Balázs. Andráshida: Horváth M. - Török, Horváth T., Tóth L. (Pesti 85.), Szegleti, Kovács Gy., Balla, Kovács L. (Tóth B. 71.), Pajor, Baráth, Bíró (Varga 75.). Edző: Dobos Sándor.

A 12. percben Switzer lódult meg a baloldalon, beadását Tóth G. 16 méterről lőtte a kapuba, 1:0.

Félóra elteltével magához tért az Andráshida, a 34. percben jobboldali vendég bedobás után az üresen hagyott Bíró 11 méterről lőtt a füredi kapuba, 1:1.

A második játékrészben az Andráshida átvette az irányítást. Az 54. percben Tóth G. eladott labdájából Tóth L. ugrott ki, és a kifutó portás mellett a kapuba gurított, 1:2.

A 83.percben Varga M. a hazai térfél közepéről ívelt szabadrúgást a kapu elé, a vizes füvön a labda megcsúszott, s a tétovázó védők és a meglepett kapus között a kapuba pattant, 1:3.

Teljesen megérdemelt a vendégek sikere a görcsösen, sok hibával játszó BFC ellen.

Jók: senki, ill. Baráth, Kovács Gy.

Lantai Balázs: - Az első játékrész úgy ahogy rendben volt. Jelen helyzetünkben a második félidő érthetetlen, és értékelhetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!