Sport

2017.05.14. 18:34

Pofonba szaladt a VLS Veszprém

Súlyos vereséget szenvedett a VLS Veszprém vasárnap a labdarúgó NB III-ban idegenben.

Horváth Gábor

Honvéd II-VLS 7:1 (3:0)

Budapest. V.: Sipos. Budapest Honvéd II: Somogyi - Palmes, Gál, Bíró, Kovács (Rózsahegyi, 58.), Tóth, Máté, Csábi, Király (Márton, 77.), Tömösvári (Lukács, 73.), Göblyös. Edző: Gálhidi György.

A bakonyiak (piros mezben Bene Zsombor) továbbra sincsenek könnyű helyzetben az NB III-ban
Fotó: Balogh Ákos

VLS Veszprém: Hársfalvi - Kocsis, Felber, Dobsa, Gunther - Bene, Gulyás, Kókány (Hegedűs, 51.), Márkus (Szabó L., 39.), Bognár - Molnár (Büki, 55.). Edző: Orbán Tamás. A kiesés elől menekülő VLS Veszprém úgy lépett pályára, hogy egy bravúrra még mindenképpen szüksége van a bajnoki hajrában ahhoz, hogy megvalósítsa célját. A bakonyiak a csapatot sújtó rengeteg sérülés miatt továbbra is nehéz helyzetben várták a találkozót, amely eztán nem is sült el jól számukra. A találkozó gyorsan eldőlt, miután a vendégek óriási védelmi hibákból három gólt kaptak az első félidőben. Hiába szépítettek időközben, a szünet után már nem volt visszaút a meccsbe.

Orbán Tamás: - Ellenfelünk teljesen más felfogásban játszott, mint mi. Nem tudtuk felvenni a ritmust, rosszul védekeztünk, a hazaiak minden tekintetben fölénk nőttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!