Sport

2016.11.29. 18:55

Partiban voltak, de nem nyertek a sümegiek

Sümeg - Izzasztani sikerült, nyerni nem a sümegi NB I-es röplabdacsapatnak, akik a kecskemétieket fogadták hazai pályán.

Piltman-Horváth Barbara

Sümeg-Kecskemét 1:3 (-23, -19, 23, -22)

Sümeg, Vezette: Ujházi, Mezőffy.

A hazaiak alaposan megizzasztották az esélyesebb kecskemétieket.

Az első játszmában végig a hazaiak vezettek, a vendégek csak a hajrában tudták megfordítani az eredményt. A hazaiak még szettet is tudtak rabolni, sőt, az egyenlítésre is volt esélyük, de a végjátékban ezúttal is elbuktak, így végül a kecskemétiek távoztak a három ponttal.

A kecskemétiek tizenegy lejátszott mérkőzés után a hatodik helyen állnak az NB I-es férfi röplabdabajnokság tabelláján.

A sümegiek következő ellenfele december 2-án a Debreceni EAC lesz. A Veszprém megyeiek idegenben lépnek majd pályára. A debreceniek 12 forduló után a kilencedik helyen állnak a bajnokságban, míg a sümegiek a nyolcadik helyet foglalják el, így várhatóan szoros csatát vív majd a két fél.

A sümegiek az előző szezont a nyolcadik helyen zárták, éppen ott, ahol most is állnak. Az egyesület célja, hogy előrébb végezzen a 2016/17-es szezonban, amire magabiztos, pontos játékkal esélyük is van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!