Sport

2017.03.18. 20:50

Országos döntőbe jutottak az aerobikosok

Mindkét ajkai aerobik-szakosztály több egységgel továbbjutott az aerobik-diákolimpia nyugat-magyarországi területi fordulójáról, amelyet Budaörsön rendeztek meg március 4-én.

Tisler Anna

A Kristály SE versenyzői a Fekete-Vörösmarty általános iskola és gimnázium, a Szent István király általános iskola és a Bródy gimnázium képviseletében indultak. A 10 egységben 24 aerobikos versenyzett, akik közül 23 továbbjutott az országos döntőbe Szarvasra.

Első helyen végzett az UP-IV korcsoport challenge kategóriában. Bencze Barbara, Szinesi Eszter, Szívós Nelli, Szkurszky Míra, Poór Flóra a Szent István király iskola diákja. Szintén első lett az UP-III korcsoport step csapata, a Vörösmarty iskola diákjai, Erdélyi Hanna, Takács-Győri Diána, Pavlik Linda, Szimeiszter Blanka, Palkovics Adél, Talabér Alíz.

Második lett az UP-IV korcsoport basic csoportja, Csanádi Zara, Keresztes Adél, Szöllősi Lia, Illés Viktória, Vajai Zsófia, Vajai Fruzsina, akik a Szent István király iskola diákjaiként neveztek. Ugyancsak második lett az UP-III-as basic csoport, Erdélyi Hanna, Palkovics Adél, Szimeiszter Blanka, Longhi Elizabeth, Pavlik Linda Lara, Egressy Boglárka a Fekete-Vörösmarty iskolából.

A Forma-Fitt SE egyik továbbjutó csoportja eredményhirdetés után. Sikerrel kezdték az évet a fiatalok Fotó: Forma-Fitt SE

Harmadik helyen végzett az UP-IV basic trió, Csanádi Zara, Keresztes Adél, Szöllősi Lia (Szent István király iskola). Ugyancsak a dobogó harmadik fokára állt fel az UP-II korcsoport basic triója, Kovács Bíborka, Orbán Dominika, Talabér Anna, a Fekete-Vörösmarty iskola csapata.

A 4. helyen zárta a versenyt az UP-III basic trió, Szimeiszter Blanka, Longhi Elizabeth, Egressy Boglárka, ugyancsak a Fekete-Vörösmarty iskola képviseletében.

Ötödik lett és továbbjutott a felnőtt női egyéni versenyző, a Fekete-Vörösmarty iskola diákja, Nemes Eszter.

A Forma Fitt SE versenyzői közül ugyancsak sokan továbbjutottak. A CHUPIV. csapat, az ajkarendeki Laschober általános iskola diákjai, Berecz Anna, Beszerdik Eszter, Rákos Zsófia, Takács Kíra a második helyen végzett.

A BAUPIV. trió, amelyik tagjai a negyedik helyezésnek örülhettek, a magyarpolányi általános iskolából Fuchs Luca, Krützner Nóra, Mekler Rozália Klára indult a népes mezőnyben.

A második helyen végzett BAUPII. páros, Kéthely Loretta és Kocsor Bori, a Szent István király iskola diákja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!