Sport

2016.09.22. 08:27

Öröm és bánat Antalfán - Videón a döntő 11-es!

Szentantalfa - Az antalfai futballpályán aztán van hangulat! A szépszámú közönség telitorokból szurkolta végig a szerdai kupameccset. Volt, aki hanyatt esett örömében, dupladráma, öröm, bánat, vastaps.

Horváth Gábor

Több mint kétszázötven szurkolóval együtt mi is a helyszínen izgultuk végig a Szentantalfa-Király SZE meccset a labdarúgó Magyar Kupa főtábláján. Nagy derbi volt, a megye II-es hazaiak fantasztikusan küzdöttek a Vas megyei első osztályú ellenfelükkel szemben. A 91. percben jött egyenlítés után elszabadult "a pokol", a közönség tombolva ünnepelt, ahogyan a fotókon is látszik. Az ütközet büntetőpárbajjal ért véget.

Öröm, bánat, dráma, vastapst - ilyen volt a szerdai kupameccs Antalfán Fotó: Nagy Lajos

Gabi, Gabi! - biztatták hangosan a Szentantalfa 54 esztendős kapusát, Móró Gábort, aki remek teljesítményt nyújtott a mérkőzésen. A nagy védelmi hibából esett gólon kívül sikeresen őrizte hálóját, a 11-esek közül pedig több lövésen is rajta volt. Betalálni viszont nem tudott, a vendégek portása hárította büntetőjét.

A közönség egy pillanatig sem bántotta csapatát, sőt óriási vastapssal jutalmazta a teljesítményt. Vereség ide, vagy oda, erre a meccsre megérte kimenni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!