Sport

2016.09.24. 18:06

Óriásit küzdöttek az ifik!

Veszprém – A betegségekkel tizedelt Telekom Veszprém U23-nak nem sok kellett a pontszerzéshez a férfi kézilabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

Telekom U23-Százhalombatta 28:29 (13:14)

Veszprém, 120 néző. V.: Natkai, Szalay. Telekom U23: Szél - Szakály 5, Huber 2, Forgács 4,  Dávid, Kristóf 6, Hári 7. Csere: Blázsovics (kapus), Petróczki, Bábos, Vas 4 (4). Edző: Rapatyi Tamás.

Hétméteresek: 4/4, ill. 5/5.

Kiállítások: 2, ill. 8 perc.

A nagy csapatból csupán Szakály és Kristóf játszott vissza, így gyakorlatilag az ifi csapattal állt ki a Telekom U23 a Százhalombatta ellen.  A fiatal hazaiak nagyszerűen helyt álltak, annak dacára, hogy csak egyetlen átlövő állt Rapatyi Tamás edző rendelkezésére. A Százhalombatta próbálta kihasználni fizikai fölényét, de a házigazdák becsülettel küzdöttek, nem hagyták magukat leszakítani és szívósan tapadtak ellenfelükre. Az utolsó percben esély volt a veszprémi pontszerzésre, ám sajnos az utolsó támadást nem sikerült gólra váltani, és elmaradt a bravúros pontszerzés. Ennek ellenére Rapatyi edző elégedetten nyilatkozott tanítványairól és gratulált a srácoknak a vereség dacára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!