Sport

2016.09.23. 15:32

Olyan, mintha döntőt játszanánk! - A pápai gólzsák szerint volt csapattársa mesterhármast lő

Megyei körkép - Az előző fordulóban mesterötöst szerzett, s van egy titkos terve a szezonra. A pápaiak gólvágóját kérdeztük a foci megye I hetedik játéknapja előtt.

Horváth Gábor

Ugod SE-Perutz FC

Ízes szomszédvári csatát rendeznek a labdarúgó megye I hetedik fordulójában. A párosítás nem a tabellán elfoglalt helyezés miatt érdekes (a pápaiak a listavezetők, az Ugod 11.), ugyanakkor még szoros ütközet is válhat a találkozóból.

- Az Ugod csapatában is sok a pápai, olyan srácok, akikkel együtt nőttünk fel. Mindegy, ki hol áll a tabellán, olyan ez a meccs, mintha döntőt játszanánk egy kupában. Nagyon várjuk, és a közönség is várja, bizonyára sokan lesznek kíváncsiak a mérkőzésre - válaszolta lapunk érdkelődésére Venczel Zoltán. A Perutz FC támadóját az előző szezonban a Napló a megye I legértékesebb játékosának választotta, de a pápai futballista idén sem adja lejjebb. A múlt héten mesterötöst szerzett az Öskü ellen, s 11 találattal vezeti a góllövőlistát.

- Jól jött ki a lépés az előző fordulóban. Nagyon kellett a 11-es ahhoz, hogy fel tudjuk törni a vendégek masszív védekezését, a többi pedig már ment magától. 
Szerencsére egyre jobb formában érzem magam. Van egy célkitűzésem a szezonra, de a tervem titkos, egyelőre nem szeretném elárulni. Bízom benne, hogy az Ugod ellen is sikerül betalálnom. Nem várok könnyű meccset - fogalmazott Venczel, aki kérésünkre a többi párosításról is elárulta gondolatait.

Az Úrkút elleni rangadón gólpasszt adó Venczel Zoltán (sárgában) a múlt héten ötször talált a kapuba
Fotó: Penovác Károly


Fűzfői AK (6.)-Várpalota (8.): Szerintem a Fűzfő jobb csapat, 2:1-es sikert jósolok.Devecser (14.)-Tihany (7.): Úgy gondolom, hazai pályán felszívja magát a Devecser, amelynek lesz esélye a sikerre. Amúgy ikszes a meccs, 2:2, mondjuk.

Balatonfüred (2.)-Péti MTE (12.): Technikás játékosok alkotják a Füredet, kérdés, a Pét védekezése meddig bírja. Úgy gondolom, a hazaiak könnyedén győznek, 4:0.

Zirc-Dudar (16.)-Ajka Kris-tály (4.): A Kristály szerintem idegenben is magabiztosan nyert, 0:3, Szabó Zoltán mesterhármast szerez.

Magyarpolány (10.)-Gyulafirátót (15.): Jó meccs lesz, amelyen a Magyarpolány kihasználja a hazai pálya előnyét, 3:1.

Öskü (9.)-Csetény (13.): Szerintem a Csetény elviszi a három pontot, 0:2, a múlt héten kiállították az ösküiek belső védőjét, ő hiányozni fog.

Úrkút (3.)-Balatonalmádi (5.): Szerintem döntetlenre végeznek, legalábbis ebben bízom, nekünk ez lenne jó, 1:1.


A balatonfüredi, a balatonfűzfői és a devecseri meccset szombaton rendezik, a többi találkozó vasárnap kezdődik a labdarúgó megye I hetedik fordulójában. Az egységes kezdési időpont 16 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!