Sport

2016.09.05. 07:54

Ők voltak a legjobbak: íme, a megye I eheti válogatottja!

Veszprém – A Magyarpolány, a Pápa, a Balatonalmádi, az Úrkút és a Kristály egyaránt több játékossal képviselteti magát a labdarúgó megye I negyedik fordulójának csapatában.

Horváth Gábor

A Kristály-játékosok alaposan feladták a leckét a hétvége csapatának összeállításánál, Szabó Zoltán és Hauser Tibor egyaránt három gólt szerzett az Öskü elleni hazai bajnokin (7:1), mellettük Kardos Attila került be a legjobb 11-be.

Az Úrkút SK szintén nagyon könnyedén nyert, 6:1-el küldte haza a Gyulafirátótot. Sáringer Dávid duplázott, s a nyári szerzemény Kuti Dániel is nagyszerű napot fogott ki.

A pápaiak 8:0-ás, Devecser elleni győzelméből Venczel Zoltán három találattal vette ki a részét, a Perutz FC a tabellán, Venczel pedig a góllövőlistán vette át a vezetést. A csatár mellett a mérkőzésen szintén eredményes Horváth Tamás került be lapunk eheti megye I-es válogatottjába.

Az Öskü ezúttal nem rúgott labdába, a Kristály ellenben remek fordulót zárt
Fotó: Penovác Károly

Az újonc Magyarpolány 0:1-ről fordítva szerezte meg első sikerét a Várpalotai BSK ellen (3:1), a hazaiaknál Kócsár László kapust, valamint a vezető találatot jegyző Döbrösi Gergő produkcióját emeltük ki.

A játéknap szomszédvári derbijét a Balatonalmádi nyerte, a BSE kemény csatában, de megérdemelten fektette két vállra az addig még hibátlan Fűzfői AK csapatát. A 2:0-ra végződő összecsapáson dr. Márki Dávid a középpályán, a rutinos Blaski Gábor pedig a hátvédsor közepén nyújtott kiemelkedőt.

A góllövőlista élmezőnye: 1. Venczel Zoltán (Perutz FC) 6 gól, 2. Szabó Zoltán és Hauser Tibor (mindketten Kristály) 4-4.

Kapus

Kócsár László (Magyarpolány)

Hátvédek

Horváth Tamás (Perutz FC)

Blaski Gábor (B.-almádi)

Sáringer Dávid (Úrkút SK)

Döbrösi Gergő (Magyarpolány)

Középpályások

Kardos Attila (Kristály)

Szabó Zoltán (Kristály)

dr. Márki Dávid (B.-almádi)

Kuti Dániel (Úrkút)

Csatárok

Hauser Tibor (Kristály)

Venczel Zoltán (Perutz FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!